Hvilke oplysninger viser status LED'en på SmartphoneGrip'et?

Status-LED'en bruger forskellige farver og lysmønstre til at angive følgende tilstande.

• Opladning via USB: LED lyser blåt.
  • Start induktiv opladning: LED blinker gult 3 gange.
  • Induktiv opladning: LED lyser gult.
  • Fuldt opladet: LED lyser grønt.
  • Fejlmeddelelse: LED blinker rødt.

Følgende alarmtilstande registreres og fører til en afbrydelse af opladningsprocessen:

• Påvisning af fremmedlegemer, f.eks. mønter, nøgler
  • Opladningsprocessen ophører ved temperaturer > 78 °C. Hvis temperaturen falder til under 56 °C, genoptages
    opladningsprocessen.
  • Overspændingsalarm ved spændinger der overstiger 6 V
  • Underspændingsalarm ved spændinger lavere end 4,2 V

Anbefalinger til, hvad du bør foretage dig i tilfælde af fejl:

1. Sluk systemet og tænd det igen.
  2. Fjern SmartphoneGrip'et fra holderen, og sæt det derefter på igen.