Mine aktiviteter registreres ikke eller registreres ikke fuldstændigt og vises ikke i eBike Connect-appen.Hvad kan jeg gøre?

Forkerte indstillinger i din smartphone og i eBike Connect-appen kan føre til, at dine aktiviteter kun registreres delvist.

For at få fuld aktivitets-tracking skal du sørge for, at Gem geolokationsdata er aktiveret i eBike Connect-indstillingerne, og at tilladelsen til lokationssporing er indstillet til Tillad altid på Android-enheder og Altid på iOS-enheder.

På Android-enheder bør du også kontrollere, om eBike Connect-appen er udelukket fra indstillingerne for batterioptimering (smartphone-indstillinger).