Kan jeg modtage eller foretage opringninger under kørslen?

Ja, du kan modtage vigtige opringninger direkte med Bosch Remote. Du kan også forbinde din smartphone med kompatible Bluetooth-headsets. Glem ikke, at du først skal tilføje dine kontakter fra din smartphone i COBI.Bike-appen. Klik på "Redigér-symbolet" i kontakterne, og tilføj de kontakter, du ønsker at ringe til under kørslen. Sørg for, at du tillader adgang til kontakter via indstillingerne i COBI.Bike-appen. I Android-versionen kan du modtage, afvise eller starte opringninger. I iOS-versionen kan du modtage og afvise opringninger.

Lad ikke SmartphoneHub eller appen aflede din opmærksomhed fra trafikken og øvrige hændelser på vejen, og kør altid med begge hænder på styret.