Kan jeg logge på en anden cykelcomputer med min brugerkonto?

Ved hjælp af eBike Connect-appen kan du logge dig ind på en anden cykelcomputer.  For at gøre dette skal du gå til fanen Min eBike. Der kan du styre og tilføje enhederne. Derefter kan du vælge, hvilken Bosch eBike-cykelcomputer du vil forbindes med. Hvis cykelcomputeren er logget på via en anden brugerkonto, slettes alle de data, som endnu ikke er blevet synkroniseret.

Hvis du har en Nyon, kan du også oprette direkte forbindelse til den "fremmede" Nyon med din konto. På Nyon skal du gå til  Indstillinger > Forbindelser > Forbind Smartphone og følge instruktionerne.