Jeg kan ikke registrere min eBike, fordi den allerede er registreret på en anden konto. Hvad skal jeg gøre?

Din eBike kan ikke være forbundet med flere eBike Flow-app-konti på samme tid.

Hvis du får beskeden om, at din eBike allerede er forbundet med en anden eBike Flow-app-konto, skal du først kontrollere, om du selv har en anden eBike Flow-app-konto, som du er logget ind med. Hvis dette ikke er tilfældet, og din eBike er forbundet med en anden brugers konto, har du flere muligheder:

1. Spørg den forbundne bruger, om han/hun kan slette forbindelsen i eBike Flow-appen via Min eBike > Nulstil og Slet.
  2. Send en anmodning via eBike Flow-appen: Hvis du vil sende en anmodning til den bruger, hvis konto i øjeblikket er forbundet med eBiken, skal du på ny forbinde dig med din eBike. Når du ser på skærmen Din eBike er allerede forbundet til en anden Flow-app-konto, skal du klikke på Anmod om nulstilling. Så snart den anden bruger har fjernet eBiken fra sin konto, kan du selv oprette forbindelse til eBiken.
  3. Hvis det ikke er muligt at fjerne eBiken fra den anden eBike Flow-app-konto, skal du gøre følgende:

Gå til en eBike-forhandler, tag din eBike og følgende dokumenter med dig, for at bevise, at du er ejer af din eBike:

• Dit id-kort eller pas: Vi bekræfter din identitet ved hjælp af eBike-forhandleren.
  • Dit ejerskabsbevis: Et betalingsbevis (f.eks. en original faktura) hjælper os med at identificere eBike som din ejendom. Sørg for, at køberen er identisk med dit fulde navn.
  • Dit Bosch system-ID. Dette hjælper os med at identificere den eBike du ejer. ID'et gør det muligt at nulstille ejerskabet. For at finde Bosch system-ID'en skal du sikre dig, at du har forsøgt at oprette forbindelse til eBiken og sendt en anmodning om ejerskab til den tidligere bruger. Når din anmodning er blevet sendt, modtager du en e-mail med beskeden Din anmodning er på vej. Bosch system-ID'et (f.eks. xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx) meddeles i e-mailen.

Efter at du har afleveret dokumenterne til din forhandler, vil forhandleren forbinde din eBike til diagnoseværktøjet, for at oprette en diagnostikrapport. Derefter kan du igen tage din eBike med hjem.

Kontrollen og nulstillingen vil dog vare ca. 3 dage, fordi vores supportafdeling først skal verificere dine dokumenter.

Vi informerer din forhandler, så snart ejerskabet er blevet nulstillet. Tag kontakt til din forhandler efter ca. 3 dage, eller prøv at forbinde din eBike med din eBike Flow-app.

Bemærk: Du kan finde bestemmelserne for databeskyttelse for eBike Flow-appen  her.