Jeg har allerede en Bosch-konto. Kan jeg bruge den til at logge på eBike Flow-app?

Det afhænger af, hvilken Bosch-konto du har. Ikke alle Bosch-konti er knyttet til hinanden. Her er en oversigt:

COBI.Bike-konto: Hvis du har en COBI.Bike-konto, kan du logge ind på eBike Flow-appen med din eksisterende e-mailadresse og din adgangskode.

Anden Bosch-konto: Der findes andre Bosch-tjenester, f.eks. fra Bosch Smart Home eller Bosch Power Tools: Hvis du har en konto med et SingleKey ID, kan du også bruge denne konto til at logge ind på eBike Flow-appen.

eBike Connect-konto: Du kan ikke bruge din eBike Connect-konto til at logge ind på eBike Flow-appen. Hvis du har en eBike Connect-konto, skal du oprette en ny konto til dig selv ved hjælp af eBike Flow-appen. Med registreringen får du et SingleKey ID, som du også kan bruge til andre Bosch-produkter såsom Bosch Smart Home eller Bosch Power Tools. Til eBike Connect-kontoen skal du bruge e-mailadressen og adgangskoden som normalt.