Jeg er blevet logget af eBike Flow-appen. Mister jeg nu mine data og indstillinger?

Dine aktivitetsdata gemmes i skyen og gendannes. Desværre gemmes dine konfigurerede indstillinger kun lokalt på din smartphone. Hvis du logger af eBike Flow-appen, fjernes disse data og kan ikke gendannes. Da vi konstant arbejder på at optimere vores produkt, vil dine indstillinger i fremtiden blive synkroniseret med skyen og synkroniseret tilbage til appen, når du logger af og på igen.