Hvorfor kan jeg ikke se eBike Lock i mine eBike-indstillinger?

eBike Lock kan findes fra **  Indstillinger > eBike-indstillinger > eBike Lock**.

Hvis du ikke kan finde eBike Lock, kan du tjekke følgende:

1. Sørg for, at du bruger den seneste version af eBike Flow-appen, og at din eBike er opdateret.
  2. Hvis eBike Lock stadig ikke kan ses i dine eBike-indstillinger, skal du prøve at geninstallere eBike Flow-appen.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.