Hvorfor får jeg fejlmeddelelsen "OBC. We are sorry… An error occurred, please login again through your application", når jeg forsøger at logge på COBI.Bike-appen med mit SingleKey ID?

Du får denne fejlmeddelelse, fordi cookies er blokeret i din standardbrowser.

Tøm cachen i din browser, og afslut browser-appen. Aktivér derefter cookies, genstart COBI.Bike-appen, og prøv igen at logge ind.

Bemærk: Det kan tage et stykke tid, inden cookies er aktiveret i iOS. Når du åbner  denne hjemmeside i din browser, og du kan logge ind med dit SingleKey ID, betyder det, at cookies er aktiveret i denne browser.