Hvordan oplades smartphonen under kørsel?

I forbindelse med Universal Mount oplades smartphonen via det ekstra ladekabel (micro-USB, USB-C eller Lightning) mellem smartphone og hub. Ladestikket er indbygget i iPhone-etuiet på forhånd.

Det er en forudsætning, at ladefunktionen i appen er aktiveret. Du kan indstille dette på dashboardet, mens du holder stille. For at gøre dette skal du trykke på pileikonet i dashboardskærmens nederste venstre hjørne for at aktivere opladningsfunktionen.