Hvordan oplades smartphonen under kørsel?

I forbindelse med Universal Mount oplades smartphonen via det ekstra ladekabel mellem smartphone og hub. Ladestikket er indbygget i iPhone-monteringsetuiet på forhånd.

Det er en forudsætning for opladningen, at ladefunktionen i appen er aktiveret. Du kan indstille dette i Dashboardet - din eBike skal stå for det et. Tryk på pileikonet i dashboardets nederste venstre hjørne for at aktivere opladningsfunktionen.

Ved maksimal lysydelse (full-beam) deaktiveres smartphonens ladefunktion automatisk for at begrænse det samlede strømforbrug og dermed udelukke spidsbelastninger i systemets hardware. Så snart der skiftes tilbage til standard-lysydelse (low-beam) eller auto-tilstand, er smartphone-ladefunktionen igen aktiv.