Hvordan kan jeg tracke mine ture med Kiox?

Sørg for, at der er etableret en Bluetooth-forbindelse mellem Kiox og smartphone-appen eBike Connect App. Når der er en aktiv Bluetooth-forbindelse, kan du se et hvidt Bluetooth-symbol () på Kiox-statusskærmbilledet. Optagelsen starter automatisk, så snart du aktiverer elcykel-systemet og kører afsted.

For at tracking af dine ture med Kiox fungerer problemfrit, anbefaler vi, at du accepterer overførsel af geoplaceringsdata, så dine køredata bliver synkroniseret med appen eller portalen. Det gør du via eBike Connect-appen under Mere >  Indstillinger > Fortrolighedsindstillinger.

Du skal desuden ændre indstillingerne, således at eBike Connect App altid har adgang til din placering. Og sådan gøres det:

• iOS
    Åbn appen  Indstillinger > eBike Connect > Placering**, og vælg punktet Altid.

• Android (med en Huawei P20 som eksempel)
    Åbn appen  Indstillinger Klik to gange på Programmer. Klik på eBike Connect > Tilladelser, aktivér Placering.