Hvordan kan jeg oprette hhv. afbryde forbindelsen mellem eBike Flow-appen og Apple Watch?

Opret forbindelse:

Gå på din iPhone til Watch > Mit ur > Tilgængelige apps > Flow og vælg Installer. Appen vises nu under Installeret på Apple Watch, og Vis app i Apple Watch er valgt.

Gå derefter i din eBike Flow-app til  Indstillinger >  Tilsluttede tjenester > Apple Watch > Integrer hjertefrekvensen. Nu skal du tillade Flow-appen at få adgang til trænings- og hjertefrekvensdata fra din sundhedsapp. Tilbage i indstillingerne i din eBike Flow-app kan du nu under Apple Watch aktivere Start Watch-app automatisk. Nu bliver din hjertefrekvens automatisk registreret på hver tur.

Afbrydelse af forbindelsen:

Gå i din iPhone til appen Watch > Mit ur > Installeret på Apple Watch > Flow, og deaktiver Vis app i Apple Watch.