Hvordan kan jeg forbinde eller afbryde forbindelsen mellem min Strava-konto og min eBike Connect-konto?

Opret forbindelse:

Du kan oprette forbindelse både i appen og på online-portalen.

eBike Connect-app:

1. Gå til  > Indstillinger i eBike Connect-appen.
  2. Tryk på skyderen under forbundne apps > Strava.
  3. Bekræft meddelelsen med Enig.
  4. Vælg nu Strava-appen, vælg, hvilke data du vil dele med Strava, og tryk på Autoriser.

eBike Connect-onlineportal:

1. Gå til  > Privatlivsindstillinger
  2. Tryk på Forbind med Strava under forbundne apps > Strava
  3. Bekræft overførselsmeddelelsen med Ja, fortsæt.
  4. Du bliver sendt videre til Strava-login. Indtast dine Strava-loginoplysninger.
  5. Vælg nu, hvilke data du vil dele med Strava, og tryk på Autoriser.

De af dine aktiviteter, som du afslutter fra nu af, bliver nu synkroniseret med Strava. Bemærk, at kun aktiviteter, der er kortere end 250 km, kan uploades til Strava.

I eBike Connect kan du i øvrigt vælge, om du vil synkronisere hver tur (som kan bestå af flere ture) med Strava. Du kan få mere at vide om ture her.

Afbrydelse af forbindelsen:

Du kan afbryde forbindelse både i appen og på online-portalen.

eBike Connect-app:

1. Gå til  >  Indstillinger i eBike Connect-appen.
  2. Tryk på skyderen under ** forbundne apps > Strava**.
  3. Bekræft meddelelsen Afbryd fra Strava med Fortsæt

eBike Connect-onlineportal:

1. Gå til  > Privatlivsindstillinger på eBike Connect-onlineportalen
  2. Tryk på Afbryd forbindelsen til Strava under Forbundne apps > Strava

Bemærk: Du kan til enhver tid tilknytte din Strava-konto igen som beskrevet ovenfor.