Hvordan kan jeg forbinde eksterne enheder, f.eks. en hjertefrekvensmåler, til min Kiox?

I din 2. generation Kiox skal du gå til Indstillinger og aktivere Bluetooth. Der søges automatisk efter hjertefrekvensmålere inden for rækkevidde. Vælg den ønskede hjertefrekvensmåler for at oprette forbindelse til den. Den aktive forbindelse til hjertefrekvensmåleren vises på statusskærmen* med det hvide . Desuden vises pulsen på en skærm.

*Statusskærmen er vist i form af en firkant.