Hvordan kan jeg forbinde eksterne enheder, f.eks. en hjertefrekvensmåler, til Nyon (BUI350)?

Gå på statusskærmen* til **  > Forbindelser > Bluetooth**. Hvis Bluetooth ikke er aktiveret på Nyon, skal du trykke på skyderen.

Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på hjertefrekvensmåleren.

Der søges automatisk efter hjertefrekvensmålere inden for rækkevidde. Vælg den ønskede hjertefrekvensmåler for at forbinde Nyon med den.

Du kan tilføje ikonet for hjertefrekvensmåleren via **  > Skærme og ikoner > Skærmstyring > + > Foruddefineret skærm > Fitness**. Hvis du gerne vil vide mere om styring af skærme, kan du se denne  video.

Du kan genkende en aktiv forbindelse til hjertefrekvensmåleren i hjertefrekvens-ikonet øverst til venstre i form af en farvet  .

Hvis du har problemer, kan du finde tips til fejlfinding her .

• Statusskærmen er vist i form af en firkant.