Hvordan forbinder jeg min smartphone med SmartphoneHub?

Følg nedenstående trin: Download COBI.Bike-appen fra App Store eller Google Play Store, og installér den.

1.) Start COBI.Bike-appen
2.) Følg anvisningerne på skærmen for at logge dig ind eller oprette en COBI.Bike-konto. Du tænder for eBiken med tænd/sluk-knappen
3.) Forbind din smartphone med Bosch SmartphoneHub via Bluetooth® for at oprette en sikker forbindelse mellem smartphone og hub.

Din Bosch SmartphoneHub og din smartphone er nu forbundet med hinanden. Det var det!

Når du først er forbundet, kan du vække din eBike ved at åbne appen, når du er i nærheden af din eBike.