Hvordan aktiverer og deaktiverer jeg komoot-forbindelsen?

Aktiver komoot-forbindelsen:

Dine aktivitetsdata sporet via eBike Flow-app kan synkroniseres med komoot. Når forbindelsen er oprettet, sender eBike Flow-app automatisk aktivitetsdata efter hver nye køretur.

Hvis du vil forbinde eBike Flow-appen med komoot:

• Gå til  Indstillinger i eBike Flow-appen, åbn Online-tjenester > komoot.
  • Tryk på Opret forbindelse på det næste skærmbillede.
  • Log ind med dine komoot login-oplysninger.
  • Giv Bosch adgang til din offentlige komoot-profil og din Tour-liste for at kunne bekræfte kontoen.
  • Når din cykeltur er afsluttet, vil dine aktivitetsdata automatisk blive sendt til komoot og vises under dine Fuldførte ture næsten med det samme.

Deaktiver komoot-forbindelsen:

• Gå til  Indstillinger i eBike Flow-appen >Online-tjenester > komoot.
  • Tryk på Afbryd forbindelse til komoot på den næste skærm.
  • Denne handling stopper afsendelsen af data fra eBike Flow-appen til komoot. Bemærk venligst, at de data, der tidligere er synkroniseret til komoot, ikke vil blive påvirket og stadig vil være synlige under dine gennemførte ture.