Hvilken app er mit eBike-display kompatibelt med?

Du kan finde en liste over alle egnede produkter  her.

eBike Connect

Du kan forbinde dit Bosch Kiox- eller Nyon-display med eBike Connect-appen via Bluetooth på din smartphone. Ved hjælp af smartphone-appen kan du ændre indstillingerne på din eBike, overføre dine planlagte ruter til dit display på få sekunder eller bruge eksklusive funktioner såsom den ekstra tyverisikring eBike Lock.

COBI.Bike

Denne app fungerer kun i kombination med Bosch SmartphoneHub og COBI.Bike-Hardware (til eBikes og konventionelle cykler). COBI.Bike-appen forvandler din smartphone til et eBike-display på styret. Administrer dine lyd-apps direkte fra styret, få aktuelle vejroplysninger, mens du kører, eller brug yderligere funktioner for mere sikkerhed, når du kører på din eBike.

eBike Flow

eBike Flow-appen er kontrolcenteret til din eBike med det smarte system og kan forbindes direkte til LED Remote, Purion 200 eller System Controller. Appen muliggør, at du kan tilpasse eBiken præcis til dine behov, udvide den og holde den opdateret: Du skal blot downloade de nye funktioner og tjenester og installere dem via Bluetooth. I kombination med SmartphoneGrip kan du bruge din smartphone som display på styret.