Hvilke tilladelser kræver eBike Flow-app, og hvilke indstillinger skal aktiveres på smartphonen?

• Ved registrering skal du have internetadgang.
  • For at parre din eBike med appen på en iOS-enhed, skal Bluetooth være aktiveret. På Android 11 (og de tidligere versioner) kræves lokationstilladelse. For Android 12 eller nyere versioner kræves Bluetooth-tilladelse.
  • For aktivitets-tracking skal bluetooth fortsat være aktiveret og der skal gives lokationstilladelse. Hvis du giver appen tilladelse til at køre lokationstilladelserne i baggrunden, behøver appen ikke at køre i det aktive vindue.
  • For at få adgang til kortet skal du give adgang til lokationstilladelser.
  • Navigationsfunktionen kræver lokationstilladelse. Derudover er stabil GPS-data og internetforbindelse forudsætningen for at kunne levere god navigationsservice.
  • For at sikkerhedskopiere data, anbefaler vi en mobil internetadgang.