Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med Lock-funktionen i eBike Connect-appen, når jeg skifter min smartphone?

1. Installer eBike Connect-appen på din nye smartphone
  2. Log ind med din eksisterende konto
  3. Tilslut din smartphone til din cykelcomputer via Bluetooth. Følgende meddelelse vises "Lock-funktion aktiveret. Ingen motorassistance, før Lock-funktionen er blevet deaktiveret". Din konto er nøglen til Lock-funktionen, og derfor kan du bekræfte meddelelsen med "OK".
  4. Lock-funktionen oprettes derefter automatisk igen. Nu viser appen dig, at funktionen er slået til