Hvad er standbyfunktionen, og hvordan aktiveres den?

Nyon tager normalt ca. 15 sekunder om at starte. Du kan bruge standbyfunktionen til at forkorte starttiden i løbet af dagen. Standbyfunktionen sørger for, at Nyon lynhurtigt er klar til brug igen. Det er en praktisk funktion, når du er på cykeltur, hvis du holder en kort pause, eller når du pendler til og fra arbejde. Du kan aktivere standbyfunktionen på Nyon ved at trykke på tænd/sluk-knappen i ét sekund. Hvis du vil slukke Nyon helt, skal du blot holde tænd/sluk-knappen inde i tre sekunder, indtil skærmen viser "På gensyn".

Bemærk: Nyon slukker automatisk klokken 00.00, hvis den står i standbyfunktion.