Hvad er fordelene ved at forbinde og registrere min eBike med eBike Flow-appen?

Du kan også bruge din eBike uden en app og blive assisteret af motoren, mens du kører.

Hvis du forbinder din eBike med eBike Flow-appen, kan du også bruge dine aktivitets-tracking- og navigationsfunktioner eller tilpasse dine køretilstande.

For at beskytte din eBike optimalt anbefaler vi, at du også registrerer din eBike på din konto, efter at du har forbundet den med eBike Flow-appen. Det betyder, at ingen andre brugere kan oprette forbindelse til din eBike. Du kan også drage fordel af ekstra tjenester som eBike Lock eller trådløse opdateringer.