Start-skærm

Hvis du ikke har valgt et andet skærmbillede, før du sidst slukkede for enheden, vil dette skærmbillede blive vist, når du tænder for eBiken. Grafikken viser forholdet mellem din egen ydelse og motorydelsen. Din egen ydelse vises med en lysere farve i det øverste område, mens motorydelsen vises med en mørkere farve i det nederste område.

Fra start-skærmen kan du skifte til de andre skærmbilleder ved hjælp af knapperne på din betjeningsenhed.

Hvis du har aktiveret et andet skærmbillede end start-skærmen, når du slukker enheden, vil det sidst valgte skærmbillede blive vist, når du tænder for eBike igen.

Del link

Til toppen

Flere ofte stillede spørgsmål