Er min smartphone kompatibel med Universal Mount til COBI.Bike og SmartphoneHub?

De fleste iPhone-modeller og Android-smartphones med 123,8-158,4 mm x 58,6-78,1 mm x 7,1-8,26 mm inkl. etui fastgøres sikkert på styret med det fleksible Universal Mount.

Bemærk: Vi henviser til, at producentoplysningerne muligvis ikke svarer til den maksimale størrelse. Eksempelvis tager mange producenter ikke højde for kameraets eksponerede placering ved angivelse af tykkelsen.