Tilbage

Kan jeg indstille eBikes med et smart system, så turen ikke nulstilles?

Nej, turen nulstilles altid på grund af den begrænsede lagerplads. Du kan dog indstille, hvornår og hvordan det skal foregå. Du kan nulstille turen automatisk og vælge blandt følgende tidsvinduer:

  • efter 2 timer
  • efter 4 timer
  • næste dag (Standard)
  • efter 7 dage
    Du kan også til enhver tid nulstille turen manuelt. Din tur vil dog altid blive nulstillet automatisk efter senest 7 dage (efter den sidste manuelle/automatiske nulstilling). Du kan også indstille, om rejsen skal gemmes, når smartphonen er tilsluttet. Nulstilling af turen ændrer ikke visningen eller værdien af de samlede kilometer på din eBike.

Fortæl en ven

Del link

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt

Help Center

Flere spørgsmål?
Vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt