Jeg har tilsluttet min hjertefrekvensmåler, men der vises ingen værdi på min Kiox 300 eller Kiox 500. Hvad skal jeg gøre?

Tilføj venligst ikonet til visning af pulsen via eBike Flow-appen.

For at gøre dette skal du åbne eBike Flow-appen, gå til Indstillinger > Min eBike > Skærmkonfiguration og enten tilføje visningen af hjertefrekvensmåleren via en skærm (Tilføj ny skærm) eller udskifte et eksisterende ikon.