Hvordan indstiller jeg sproget på min Kiox 300/Kiox 500?

1. Din Kiox 300/Kiox 500 skal være sat i holderen, før du kan tage Kiox 300/Kiox 500 i brug.
  2. Tænd for elcykel-systemet via betjeningsenheden.
  3. For at indstille sproget skal du trykke på <-pilen (LED Remote) eller på valgtasten (Mini Remote), indtil du kommer til statusskærmen.
  4. Ved at trykke på valgtasten på LED-Remote eller ved at trykke på valgtasten på Mini Remote og holde den nede, får du adgang til  indstillingerne.
  5. Nu kan du bruge tasterne + og - til at vælge systemindstillinger og bekræfte ved at trykke på valgtasten.
  6. Vælg derefter punktet Sprog samt det ønskede sprog vha. valgtasten.

Kiox 300/Kiox 500 understøtter følgende sprog: tysk, engelsk, hollandsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, svensk, dansk, japansk, koreansk, traditionelt kinesisk (Taiwan), norsk, tjekkisk og polsk.