Jeg prøver at forbinde min eBike til eBike Flow-appen for første gang. Men jeg har problemer. Hvad kan jeg gøre?

Du kan finde en vejledning i, hvordan du forbinder din eBike med eBike Flow-appen her. Hvis det ikke virker, kan du prøve følgende:

1. eBike Flow-appen kan kun benyttes sammen med den nyeste generation af det smarte eBike system fra Bosch. Se om din eBike er kompatibel her.
  2. Sørg for, at have din eBike og smartphone i nærheden, og at begge enheder er tændt.
    3. Tjek altid, om dit internet og Bluetooth er tændt. For Android smartphones skal du også aktivere lokalitetstjenester.
  3. Tjek din smartphones batteritilstand. Oplad din smartphone, om nødvendigt. For Android skal du også kontrollere indstillingerne for batterisparetilstand på din smartphone. Hvis denne indstilling er aktiveret, vil Bluetooth blive slået fra.
  4. Sluk og tænd igen for eBike og smartphonen.
  5. Kan en anden bruger allerede have oprettet forbindelse til din eBike? Hvis det er tilfældet, så følg denne vejledning her .

Har du nogensinde tilsluttet din eBike? Så kan du finde tips her, hvis forbindelsen ikke virker.