Hvorfor medfølger der ikke noget opladningskabel til min smartphone sammen med SmartphoneGrip'et?

Tjek om din smartphone understøtter trådløs opladning. Ellers kan din smartphone oplades via kabel.
Da de fleste nyere smartphones understøtter trådløs opladning, medfølger der af hensyntagen til bæredygtighed ikke noget ladekabel.

Bemærk: Du kan købe kabler (Micro-USB, USB-C eller Lightning) hos cykelhandleren.