Hvor meget strøm afgiver SmartphoneGrip'et til opladning af min smartphone, under kørslen?

SmartphoneGrip'et afgiver en induktiv ladeeffekt på 7,5 watt (1,5 A@5 V) med en effektivitet der overstiger 67 %. Effektiviteten afhænger af afstanden mellem din smartphone og SmartphoneGrip'et. Opladningseffekten via USB-forbindelse er 5 watt (1 A@5 V).

I sjældne tilfælde og afhængigt af producenten kan din smartphone kræve mere opladningseffekt end den standard, der leveres af SmartphoneGrip, når den oplades induktivt. Hvis den induktive opladning via SmartphoneGrip ikke fungerer af denne grund, skal du blot tilslutte din smartphone til SmartphoneGrip via et USB-kabel for at oplade den.