My Local Life

DORSET, ENGELAND

De vriendinnen en moeders Anna Cribb en Katy Pullinger hebben in het zuiden van Engeland een week lang eBikes met Bosch-aandrijving in het dagelijkse leven getest – en ontdekt, dat de eBike ook voor families met kleine kinderen een ideaal voortbewegingsmiddel is.

My Local Life

DORSET, ENGELAND

De vriendinnen en moeders Anna Cribb en Katy Pullinger hebben in het zuiden van Engeland een week lang eBikes met Bosch-aandrijving in het dagelijkse leven getest – en ontdekt, dat de eBike ook voor families met kleine kinderen een ideaal voortbewegingsmiddel is.

Mummies on tour

Katy en ik zijn al twaalf jaar vriendinnen. We kennen elkaar sinds onze jeugd. Nadat Katy en ik moeder werden, trokken we met onze mannen van Londen naar het zuiden van Engeland, om onze kinderen groot te brengen in het prachtige Dorset aan de kust. Op dat moment hebben we besloten, een gezamenlijk project te starten: Het begin van 'Heymummytv', een kanaal op YouTube, waarbij het allemaal draait om ouderschap, familie en kinderen.

Om in het dagelijks leven mobiel te zijn gebruiken we minivans. Gewoon, omdat we er tot dusverre van waren overtuigd, dat auto's de praktische vervoersmogelijkheid zijn voor onze vijf kinderen. Nog vaker in de frisse lucht, meer routes op de fiets - duidelijk, dat zou geweldig zijn. Maar tot nu toe leek dat volledig onrealistisch, ten slotte kunnen Ivy, Tilda en Ozzy nog niet zelf fietsen.

Toen kwam het verzoek van Bosch: „Zouden jullie niet voor een week eBikes willen testen en zelf een poging wagen?¨ Ons antwoord stond snel vast: Ja. We hebben er zin in en we zijn benieuwd. Gaan eBikes voldoen aan onze behoeften? Zijn ze geschikt voor de rit naar het werk of met de kinderen naar school? Kunnen daarmee inkopen worden vervoerd en boodschappen gedaan? En hoe passen eBikes en onze vrijetijdsbesteding bij elkaar? Kunnen we met de fietsen familie-uitjes ondernemen naar het strand of het park? We hebben de eBikes getest in het dagelijks leven: zeven dagen samen onderweg met onze kinderen.

Annas en Katys conclusi van de week

Onze conclusie deze week: We hebben van alles ondernomen en waren actief. Wegen werden een gebeurtenis. Wie een „wondermiddel“ zoekt zal dat ook bij de Ebike niet vinden. Wie het echter eenvoudiger wil, wel. Geen file, geen gezeur, niet zoeken naar een parkeerplaats! e-Bikes zijn geschikt voor ouders die veel onderweg zijn en zorgen ervoor dat kinderen de wereld buiten kunnen ontdekken. Katy, de kinderen en ik hebben besloten: de eBikes blijven hier!

 

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Een dag met Anna en Katy

Anna's huis

Het begint al vroeg in de ochtend. Mijn jongens moeten naar school. In plaats van de auto nemen we fietsen. De groten springen op de fiets, Ozzy en ik rijden met de eCargo-bike. Voor mijn energieke jongens een optimale start van de dag. Ze zijn in de frisse lucht, bewegen, voordat het voor de rest van de ochtend zo gaat: stilzitten, concentreren, leren.

Coast Surf Café

De jongens zijn naar school, we hebben wat tijd voor onszelf. In het Cost Surf café ontmoet ik Kathy en Ivy. Bij een kop thee praten we over de volgende editie van ons programma „Heymummytv“ en over alles wat ons bezighoudt. We zitten nooit zonder gespreksonderwerp. Meiden onder elkaar.

Lievelingsspeelterrein

's Middags zijn we weer allemaal samen. Kathy en ik hebben Tilda en Ozzy opgehaald en brengen wat tijd door op het speelterrein. Het lokale park van Poole is een perfecte speelplaats voor kinderen. Schommelen, wippen, glijden, klimmogelijkheden - Kinderen kunnen hier echt spelen.

Bournemouth beach

Het strand van Bournemouth is heerlijk! Zacht zand, helder water en een onverhuld uitzicht op de zee. Het is werkelijk een prachtige plek om energie te tanken en om de zon in je gezicht te laten schijnen. Als tussendoortje is er „fish & chips“.

Patisserie van Mark Bennett

Wie veel in de frisse lucht is krijgt honger. Voor het avondeten koop ik brood in de patisserie van Mark Bennett. Hij is een meester in zijn vak en leidt de bakkerij reeds in de derde generatie. We gaan met de inkopen op weg naar huis.

Anna's en Katy's eBikes

Performance Line

De Performance Line ondersteunt de eBiker krachtig, direct en dynamisch. Met de kids op weg naar het kinderdagverblijf of met de cargobike bij het doen van de inkopen. Perfect voor iedereen, die ook in het dagelijkse leven nog meer met de fiets wil doen.

Meer informatie

DualBattery 1000

Actieradius keer twee. DualBattery combineert twee PowerPacks — De perfecte oplossing voor fietsers met bepakking. Met de combinatie van twee PowerPacks 500 zijn actieradiussen tot 240 kilometer mogelijk.

Meer informatie

Active Line

Of het nu met de fiets-aanhanger in de stad of een uitstapje naar het strand is. De harmonisch-agiele vermogensafgifte van de Active line verschaft een ongedwongen en veilige rijervaring tot 25 km/h.

Meer informatie

PowerPack 500

Met de Powerpack 500, een moderne Bosch Lithium-Ionen-accu, wordt dankzij de hoge energiedichtheid en een enorme kilometerstand elk uitstapje een genoegen.

Meer informatie

De boordcomputer Intuvia

Anna en Katy gebruiken de boordcomputer Intuvia. Met deze gemakkelijk te bedienen display bereikt u ontspannen uw doel - zonder file of zoektocht naar een parkeerplaats. Intuvia biedt belangrijke informatie zoals tijd en actieradius in één oogopslag.

Meer informatie