Smart display, veel kenmerken en meer draaimoment

Nieuwe producten voor modeljaar 2021

Film bekijken

Smart display, veel kenmerken en meer draaimoment

Nieuwe producten voor modeljaar 2021

Film bekijken

Voor nog meer flow

Een nieuwe definitie van mobiliteit: de eBike is meer dan een vervoermiddel. Het is een nieuwe manier van leven en onderweg zijn – met gemak en plezier in beweging, actief en daarbij tegelijkertijd heel ontspannen. En altijd met het fijne gevoel van milieuvriendelijk nieuwe wegen verkennen. Zowel in de stad als op de trail. Dat betekent eBiken epowered by Bosch – nu met nieuwe producten en functies die de eBiker nog slimmer met de digitale wereld verbinden, eMountainbiken naar een hoger niveau tillen en voor meer veiligheid en duurzame mobiliteit in de stad zorgen. 

Innovaties in één oogopslag: het modeljaar 2021


Meer draaimoment

Extra vermogen voor de Performance Line CX, Performance Line Speed en Cargo Line: de aandrijvingen ondersteunen vanaf modeljaar 2021 met een maximaal draaimoment van 85 Nm.

De Performance Line CX (modeljaar 2020) en de Cargo Line kunnen vanaf deze zomer bij de dealer met de nieuwe software-update naar 85 Nm worden bijgewerkt.


Performance Line CX

Voor een unieke eMTB-belevenis: Met meer draaimoment tot 85 Nm, nieuwe functies in de aansturing van de motor en een doorontwikkelde eMTB-modus wordt de rijbelevenis natuurlijker, intuïtiever en nog krachtiger. 

Meer lezen


Kiox navigatiefunctie

De nieuwe navigatiefunctie van de boordcomputer Kiox ondersteunt sportief ingestelde fietsers bij het verkennen van onbekende gebieden. Via de smartphone-app eBike Connect biedt de Kiox eBikers toegang tot de digitale wereld.

Meer lezen