Ik was uitgelogd op de eBike Flow-app. Zijn mijn gegevens en instellingen nu verloren?

De gegevens over uw activiteiten zijn opgeslagen in de cloud en worden weer hersteld. Helaas worden uw configuratie en instelgegevens alleen lokaal opgeslagen op uw smartphone. Als u uitlogt van de eBike Flow-app, worden deze gegevens verwijderd en kunnen ze niet hersteld worden. Aangezien we voortdurend ons product verbeteren, wordt de configuratie van uw instellingen gesynchroniseerd naar de cloud en terug naar de app gesynchroniseerd als u in de toekomst uitlogt en weer inlogt.

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact