Hoe importeer ik aanwezige GPX-routes in de online-portal eBike Connect?

eBike Connect
Product veranderen

In de eBike Connect-portal:

Ga naar het tabblad Routeplanning en klik op de knop GPX-track importeren. Selecteer een bestand, open het, geef het een naam en sla de route op in de portal. Zodra een synchronisatie plaatsvindt, zijn de routes ook beschikbaar in de app en op de Nyon/Kiox.

In de eBike Connect-app:
Je kunt ofwel in de routeplanningsweergave klikken op de knop  > GPX-track importeren of in het overzicht van je opgeslagen routes op de knop "GPX importeren". Je komt dan in het bestandsoverzicht. Selecteer daar je GPX-bestand en klik op "Opslaan". Je vindt de GPX-track dan onder je opgeslagen routes.

Ontdek hier hoe je GPX-routes kunt rijden met je Nyon.
Ontdek hier hoe je GPX-routes kunt rijden met je Kiox.