Welke versies van smartphone-besturingssystemen worden ondersteund door de eBike Flow-app?

• iPhones vanaf iOS-versie 16.0 en met BLE 5.0 (BLE = Bluetooth Low Energy) worden ondersteund.
  • Android-smartphones vanaf Android 8.0 en met BLE 5.0 (BLE = Bluetooth Low Energy) worden ondersteund.

Om alle functies en ondersteuning te kunnen gebruiken, moet de eBike Flow-app voor Android worden gedownload van de officiële Google Play Store.