Welke smartphonedisplay-oplossingen biedt Bosch eBike Systems als alternatief voor de SmartphoneHub en de COBI.Bike-hardware?

Voor eBikes met het smart systeem, de nieuwste systeemgeneratie, bieden wij de SmartphoneGrip aan. Hiermee, en met de eBike Flow-app, wordt je smartphone een volledig compleet eBike-display.
Voor eBikes met het Bosch eBike-systeem 2 kunnen wij helaas geen alternatieve smartphonedisplay-oplossing bieden.