Wat zijn de voordelen van het verbinden van mijn eBike met de eBike Flow-app?

Je kunt op de eBike fietsen en tijdens de rit ondersteuning krijgen zonder het gebruik van een app. Door je eBike te verbinden met de app, kun je profiteren van de volledige smart-fietservaring, bijvoorbeeld via activity-tracking.

Het helpt je ook je eBike te beschermen. We registreren de eBike tijdens het koppelen op je account. Dit betekent dat een andere gebruiker niet zomaar zijn smartphone kan verbinden met jouw eBike.