Tijdens de installatie heeft mijn eBike zich uitgeschakeld of is de verbinding met de Flow-app verbroken.

Het is normaal dat je eBike minstens één keer opnieuw wordt opgestart tijdens de installatie en derhalve wordt de verbinding met de Flow-app verbroken. Als de groene lampjes op je afstandsbediening nog steeds knipperen, betekent dit dat de installatie nog aan de gang is en alles in orde is.

Wanneer het knipperen is gestopt, schakel je de eBike weer in om de update te voltooien.