Hoe kan ik een bestemming op eBike Connect invoeren en naar mijn display overbrengen?

1. Zorg ervoor dat je Nyon/Kiox via Bluetooth met de smartphone verbonden is.
  2. Selecteer op eBike Connect  Kaart.
  3. Voer het adres van de bestemming in of houd het gewenste punt op de kaart minstens één seconde met je vinger ingedrukt.
  4. Je krijgt drie routeopties aangeboden (Snel, Mooi, Mountainbike). Selecteer een route en zet deze over naar de Nyon/Kiox.
  5. Je overgezette route verschijnt als pop-up op de Nyon/Kiox.