Moet ik de eBike Flow-app openen om mijn eBike te vergrendelen of ontgrendelen?

Voor het vergrendelen van je eBike hoef je de app niet te openen; voor het ontgrendelen van je eBike heb je de Flow-app nodig (deze moet draaien op de achtergrond).

Als eBike Lock is ingeschakeld, wordt je eBike auto­matisch vergrendeld telkens wanneer deze wordt uitgeschakeld. Schakel je eBike uit door op de aan/uit-knop op je bedieningseenheid te drukken.

Je eBike wordt ook auto­matisch uitgeschakeld als deze 10 minuten niet wordt gebruikt of als je de accu van je eBike of het Kiox 300/Kiox 500 display (indien van toepassing) verwijdert.

Om je eBike te ontgrendelen, zet je hem aan en zorg je ervoor dat je smartphone in de buurt is. Zorg er ook voor dat Bluetooth is ingeschakeld en de Flow-app op de achtergrond draait. Als je Automatisch ontgrendelen hebt uitgeschakeld, tik je op de ontgrendelknop op het startscherm van de eBike Flow-app en houd je deze ingedrukt.
Als je een Kiox 300/Kiox 500 display hebt, kun je je eBike ook ontgrendelen met je Kiox.

Als je problemen hebt met ontgrendelen, probeer dan hier het probleem op te lossen.