Kan ik mij met mijn gebruikersaccount op een andere boordcomputer aanmelden?

Met behulp van de eBike Connect-app kun je je op een andere boordcomputer aanmelden.  Ga hiervoor naar het tabblad Mijn eBike. Daar kun je apparaten beheren en toevoegen. Vervolgens kun je kiezen met welke Bosch eBike-boordcomputer je verbinding wilt maken. Als de boordcomputer via een andere gebruikersaccount is aangemeld, worden alle gegevens die nog niet zijn gesynchroniseerd, verwijderd.

Als je een Nyon hebt, kun je ook rechtstreeks verbinding maken met je account op de "vreemde" Nyon. Kies op de Nyon  Instellingen > Verbindingen > Smartphone verbinden en volg de aanwijzingen.