Waarom duurt de Kiox-update zo lang?

Dit kan meerdere oorzaken hebben. De kwaliteit van de verbinding tussen Bluetooth-apparaten neemt af naarmate de afstand toeneemt of er obstakels zijn. De duur van de update is afhankelijk van de kwaliteit van de Bluetooth-verbinding. Zorg ervoor dat beide apparaten zich in de buurt van elkaar bevinden om een probleemloze update te garanderen. We raden aan om verbindingen op jouw smartphone met andere apparaten die niet langer nodig zijn, te verwijderen.

Belangrijk: sluit de Kiox tijdens het updaten aan om een externe voeding.