Aan welke voorwaarden moet worden voldaan voor het gebruik van de navigatiefunctie in combinatie met de Kiox?

Toestemmingen die eBike Connect nodig heeft:

De navigatie met de Kiox werkt het beste als je eBike Connect toestaat de locatie ook te gebruiken als de app zich in de achtergrondmodus bevindt.

• Gebruik voor iOS de volgende instelling: stel onder Locatie de toestemming in op Altijd.Als je alleen de navigatiefunctie wilt gebruiken, is het voldoende om de locatietoestemming op Bij gebruik van app te zetten.
  • Voor Android gebruik je de volgende instellingen: als je de optie Geolocatiegegevens hebt geactiveerd, moet je de locatietoestemming instellen op Altijd toestaan.

Over het algemeen geldt: om navigatie met de Kiox te kunnen gebruiken, moet Bluethooth geactiveerd zijn en moet de Kiox met de smartphone verbonden zijn.

Softwarevereisten:
Om de navigatiefunctie te kunnen gebruiken, zijn ten minste de volgende softwareversies vereist

• Kiox: 3.0.1.0
  • eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0