Terug

Ik heb problemen met het aanmaken van een eBike Flow-app-account of met inloggen met mijn SingleKey ID. Wat moet ik doen?

Als je problemen hebt met inloggen in de eBike Flow-app, verwijder dan niet je SingleKey-ID.

Opmerking: Het is niet mogelijk om in te loggen op de eBike Flow-app met een bestaand eBike Connect-account. Voor de eBike Flow-app moet je een eBike Flow app-account aanmaken.

Als je problemen ondervindt, kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Bij het aanmaken van een wachtwoord worden de wachtwoordvereisten boven de invoer weergegeven (wachtwoordvereisten zijn bijvoorbeeld cijfers "0-9"). Als aan de betreffende vereiste is voldaan, verandert de kleur in groen.
  2. Controleer of je de nieuwste versie van de eBike Flow-app hebt gedownload uit de Google Play Store of de Apple App Store.
  3. Zorg ervoor dat je de laatste versie van een mobiele browser gebruikt om je account aan te maken of in te loggen. Navigeer naar de Google Play Store of Apple App Store om het versienummer van je browser te controleren en deze eventueel bij te werken. Op Android-apparaten: als je Chrome gebruikt als standaardbrowser voor mobiele apparaten, kan een verouderde versie van Chrome een probleem veroorzaken bij het aanmaken van een account of het inloggen. Zorg ervoor dat je de  nieuwste Chrome-versie uit de Google Play Store gebruikt.
  4. Accepteer cookies in je mobiele browser (voorinstelling).

Bij het aanmaken van de eBike Flow-app-account krijg je het bericht: "Dit is geen geldig e-mailadres".
Controleer of er een spatie staat aan het eind van het e-mailadres en verwijder deze.

Heb je geen e-mail ontvangen om het aanmaken van een account te voltooien?

  • Controleer de spammap in je inbox.
  • Na 24 uur kun je het aanmaken van een account opnieuw starten met dezelfde aanmeldingsgegevens.
  • Gebruik een e-mailadres van een andere provider.

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het instellen van je nieuwe account of bij het inloggen met je SingleKey ID, kun je contact opnemen met onze  ondersteuning.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact