Ik heb al een Bosch-account. Kan ik deze gebruiken om in te loggen op de eBike Flow-app?

Dat hangt af van wat voor een Bosch-account je precies hebt. Niet alle Bosch-accounts zijn aan elkaar gekoppeld. Hier is een overzicht:

COBI.Bike-account: Als je een COBI.Bike-account hebt, kun je met je bestaande e-mailadres en wachtwoord inloggen op de eBike Flow-app.

Ander Bosch-account: Er zijn ook andere Bosch services, zoals van Bosch Smart Home of Bosch Power Tools: als je een account hebt met een SingleKey ID, kun je dit account ook gebruiken om je aan te melden bij de eBike Flow-app.

eBike Connect-account: je kunt je eBike Connect-account niet gebruiken om je aan te melden bij de eBike Flow-app. Als je een eBike Connect-account hebt, maak dan een nieuw account aan voor jezelf met de eBike Flow-app. Bij de registratie krijg je een SingleKey ID, die je ook kunt gebruiken voor andere Bosch producten zoals Bosch Smart Home of Bosch Power Tools. Gebruik voor het eBike Connect-account je e-mailadres en wachtwoord zoals gewoonlijk.