Hoe kan ik Apple Health- verbinding aan en uit zetten?

U kunt uw activiteitengegevens die zijn gevolgd met de eBike Flow-app synchroniseren met Apple Health om al uw gegevens over gezondheid en fitheid op een gemakkelijk plaats te bewaren. Eenmaal verbonden, stuurt de eBike Flow-app de activiteitengegevens na elke rit auto­matisch naar Apple Health.

Om de eBike Flow-app te verbinden met Apple Health:

1. Ga naar de  app-instellingen > Connected services > Apple Health.
  2. Tik in het volgende scherm op Connect.
  3. Op de toegangspagina van Health kunt u toestemming verlenen om gegevens vanuit de eBike Flow-app te versturen naar Apple Health. U kunt instellen welke gegevens de eBike Flow-app naar Apple Health mag sturen.

Houd er rekening mee dat u trainingssessies bij het configureren van toegang tot Health moet toestaan eventuele activiteitengegevens te delen.
Na de eerste instellingen kunt u de toegang van de eBike Flow-app tot Apple Health aanpassen.

Om de Apple Health-verbinding uit te schakelen, dient u naar de Health-app te gaan. Tik op uw profielpictogram rechtsboven in het scherm. Onder Privacy gaat u naar het Apps-menu en daar kiest u de Flow-app. Schuif de schakelaars om alle categorieën uit te schakelen. Deze actie beëindigt het verzenden van gegevens van de eBike Flow-app naar Apple Health.