Hoe begin en beëindig ik activity-tracking?

Activity-tracking beginnen en beëindigen:

Als je begint te trappen, begint de eBike Flow-app auto­matisch je rit bij te houden.

Als activity-tracking wordt gepauzeerd, verschijnt de knop Beëindigen. Druk op de knop om activity-tracking te beëindigen. Als activity-tracking is beëindigd, wordt je rit geüpload naar je statistieken en kun je de gegevens van je rit bekijken.

Wat gebeurt er als ik vergeet activity-tracking te beëindigen?

De rit wordt auto­matisch beëindigd wanneer de tijdsperiode voor de autoreset is bereikt (en de eBike gedurende deze periode stilstaat). Om de vooraf ingestelde tijdsperiode aan te passen, ga je naar eBike Flow-app >  instellingen > Mijn eBike > en selecteer je: Auto-trip resetten.

Let op: het resetten van de rit in de eBike Flow-app of op het display heeft geen invloed op het andere apparaat. Als je beide wilt resetten, moet je dit handmatig doen op elk apparaat.