Waarop moet ik letten bij het updaten van de eBike Connect app?

Denk aan het volgende voordat je een update van de eBike Connect app uitvoert:

• Er mag geen actieve Bluetooth-verbinding zijn met de Kiox of de Nyon.
  • Sluit de app volledig voordat je begint met updaten

Na de update kun je de boordcomputer weer met de eBike Connect app verbinden.

Als de eBike Connect app niet werkt na de update, helpt het gewoonlijk om de app te verwijderen en opnieuw te installeren.