De shop is niet beschikbaar in de eBike Connect-app. Wat kan de reden zijn?

Om alle functies en ondersteuning te kunnen gebruiken, moet de eBike Connect-app voor Android worden gedownload van de officiële Google Play Store.

Als het Shop-menu grijs is.

• Zorg ervoor dat je display aan staat en verbonden is met je smartphone.
  • Het Shop-menu wordt grijs weergegeven als er geen premiumfuncties beschikbaar zijn voor je eBike. Informatie over de compatibiliteit van de Lock-functie vind je hier.